Hvem vi er

Vi er Silkemyk - Hyggelig å møte deg! Hvem vi er

Silkemyk er et unikt skjønnhetsmerke som tilbyr ulike verktøy til skjønnhetsrutinen din. Navnet Silkemyk representerer hva vi tilbyr, nemlig silkemyk hud ved bruk av våre produkter.

Vi tar skjønnhet teknologi på alvor. Derfor tilbyr vi produkter som sparer tid, som er trendy men også utradisjonelle, som passer til kunder med et ekstra øye for selvpleie og som liker å ta vare på sin egen hud og kropp. Våre produkter er utviklet for å levere best kvalitet med et effektivt og raskt resultat. 

Våre verdier

  • Kvalitet er viktig for oss, og derfor er våre produkter utviklet for å levere best kvalitet med et effektivt og raskt resultat.

  • Vi er opptatt av å levere effektive tidsbesparende behandlinger som er enkle for alle å gjøre hjemmefra.

  • Vi ønsker å inspirere til selvkjærlighet - og hva er bedre enn en kveld hvor du kan nyte litt selvpleie av kropp og sinn?

  • Vi ønsker at alle våre kunder skal gløde både på innsiden og utsiden med silkemyk hud. 

En kombinasjon av tradisjon og teknologi

Hva er bedre enn en kveld hvor du kan nyte litt selvpleie av kropp og sinn? Med våre produkter skaper vi en avslappende sone hvor du kan kose deg med behandlingen.

Gjennomfør en eldgammel praksis som stammer fra kinesisk medisin med vårt Gua Sha sett. Det hjelper med blodsirkulasjonen, bidrar til lymfedrenasje og gir huden en fin glød.

Kom i gang

handle nå