Frakt og retur

Vår leveringstid er normalt 2-5 virkedager. Leveringstiden regnes fra dagen etter at du la inn bestillingen, forutsatt at vi har varen på lager.


Hvor blir pakken min levert?
Sendinger med verdi under 2000kr vil bli levert i postkassen din. Sendinger over 2000kr i verdi sendes til post i butikk.

 
Hvordan sender jeg i retur?
Dersom du ønsker å returnere din bestilling, må du ta kontakt med vår kundeservice eller skrive en forklaring om retur årsak og legge ved pakken når du returnerer.

Frakt må dekkes av deg.
PS: Husk å send varen i retur med sporingsnummer.

Vilkår for angrerett

Du har etter loven 14 dagers angrerett på produkter kjøpt fra nettbutikker. Vi i Silkemyk.no gir deg 365 dagers angrerett med pengene tilbake garanti på varer du har handlet i vår nettbutikk gjeldene fra den dagen du mottar varen.
Vårt mål er å alltid ordne opp, så er det noe du er misfornøyd med eller angrer på – ta kontakt!
Vi setter pris på om du leverer tilbake varer i originalemballasje. Selv om produktet ikke er brukt er det vanskelig for oss å selge varer uten emballasje. Du trenger ikke bruke angrerettskjema for vår del, bare ta kontakt på hjelp@slkmyk.no så fikser vi dette så enkelt som mulig for deg!

365 Dager åpent kjøp vilkår

Vi i Silkemyk.no gir deg 365 dagers angrerett med pengene tilbake garanti på varene du har handlet i vår nettbutikk. Garantien gjelder alle våre varer i nettbutikken. For at garantien skal være gyldig må produktet være ubrukt og all forsegling må være uåpnet. (Denne garantien er gyldig for alle kunder som har kjøpt etter 20.02.2023)

Vilkår for retur av vare
For å få tilbakebetalt hele beløpet ved retur/angrerett, skal varen sendes tilbake i samme stand som da du mottok den. Det vil si i originalemballasje, med alle merkelapper hengende på, uten lukt eller merker. Pakkelappen som ligger i pakken når du mottar den, må følge med i returen.
Dersom du returnerer en brukt vare, vurderer vi varens verdireduksjon, og tilbakebetaler varens brukte verdi. En vare uten originalemballasje, merkelapper eller med lukt/merker vil anses som brukt og hele beløpet vil ikke være kvalifisert for tilbakebetaling.
Kunden må selv dekke returkostnaden.

Uavhentede bestillinger
Vi forbeholder oss retten til å debitere kostnadene for den håndteringen som oppstår når en pakke ikke blir hentet (returfrakt, ekspedisjonskostnad osv.). Derfor tar vi ut en avgift på 199kr dersom pakken ikke hentes ut. Forsendelsen ligger på posten i 14 dager før den returneres til oss. Observer derfor at dersom du angrer et kjøp og vil returnere varen må du først hente ut pakken og deretter returnere. Pakker som ikke blir hentet ut regnes ikke innenfor angreretten.
OBS: For å unngå at varen blir sendt feil eller ikke levert av postbud er det viktig at du legger inn riktig navn, adresse og postnummer når du bestiller. Det er også viktig at postkassen er merket med samme navn som i bestillingen.  


Når får jeg tilbakebetaling for min retur?
Vi jobber hardt for å behandle din retur i løpet av 7-10 dager etter at du sendte pakken tilbake til oss. Ved retur tilbakebetales pengene til samme betalingsmetode du benyttet deg av ved bestilling. Fra den dagen du mottar bekreftelse på mottatt retur med returbeløp vil Stripe tilbakebetale til ditt bankkort/bankkonto i løpet av 10 virkedager, hos PayPal vil du ha returbeløp tilgjengelig på din PayPal konto i løpet av 1-2 virkedag, mens hos Klarna vil du få returbeløpet kreditert din Klarna faktura i løpet av 1-2 virkedager.

Hvem vi er

Silkemyk er et unikt skjønnhetsmerke som tilbyr ulike verktøy til skjønnhetsrutinen din. Navnet Silkemyk representerer hva vi tilbyr, nemlig silkemyk hud ved bruk av våre produkter.

Vi tar skjønnhet teknologi på alvor. Derfor tilbyr vi produkter som sparer tid, som er trendy men også utradisjonelle, som passer til kunder med et ekstra øye for selvpleie og som liker å ta vare på sin egen hud og kropp. Våre produkter er utviklet for å levere best kvalitet med et effektivt og raskt resultat. 

Våre verdier

✨ Kvalitet er viktig for oss, og derfor er våre produkter utviklet for å levere best kvalitet med et effektivt og raskt resultat.

⏰ Vi er opptatt av å levere effektive tidsbesparende behandlinger som er enkle for alle å gjøre hjemmefra.

🌸 Vi ønsker å inspirere til selvkjærlighet - og hva er bedre enn en kveld hvor du kan nyte litt selvpleie av kropp og sinn?

🥰 Vi ønsker at alle våre kunder skal gløde både på innsiden og utsiden med silkemyk hud.