Hudpleieblogg

Her lærer du det du trenger å vite om hudpleie, hårfjerning og om våre produkter.

Hvorfor vi elsker Heatless Curls

Hvorfor vi elsker Heatless Curls

Den populære TikTok-trenden har endelig inntatt vår nettbutikk, og her deler vi 6 grunner til hvorfor vi elsker Heatless Curls! Ikke bare er det veldig skånsomt for håret ditt - det er også utrolig enkelt å få til et nydelig resultat. 

Hvordan bruke Heatless Curls til å krølle håret

Hvordan bruke Heatless Curls til å krølle håret

I dette innlegget skal vi vise deg hvordan du lager lekre krøller i håret med minimal innsats og slitasje på håret ditt! Et mer genialt produkt enn Heatless Curls skal du lete lenge etter, og vi er så fornøyd med denne lanseringen. Så hvis du ønsker å lære deg å lage krøller over natten så bør du lese videre. Ikke bare er det veldig skånsomt for håret ditt - det er også utrolig enkelt å få til et nydelig resultat.

Silkemyk og hårfri hud til sommeren

Bli klar for sommeren med IPL hårfjerner

Visste du at for å oppnå et optimalt og silkemykt resultat med vår IPL hårfjerner så bør du bruke laseren én gang i uka i opptil 12 uker? Det betyr at hvis du begynner NÅ, så er du klar for bikinisesongen allerede i juni. Hvor deilig hadde det ikke vært å innta sommeren uten et eneste uønsket hårstrå på kroppen?

LED-masken: hva gjør de ulike lysbehandlingene?

LED-masken: hva gjør de ulike lysbehandlingene?

Du har kanskje hørt om LED-masker og lysterapi, men hvordan fungerer det egentlig og hva gjør de ulike lysbehandlingene for huden din? Vi tar deg gjennom alt du trenger å vite om LED-lysterapi i dette blogginnlegget!

Gua Sha: den perfekte gave til morsdag og Valentine's Day

Gua Sha: den perfekte gave til morsdag og Valentine's Day

På jakt etter den perfekte gave til Valentine’s Day og morsdag? Vårt Gua Sha-sett i Rosenkvarts er en perfekt gave til de som har alt, men som fortjener litt mer egentid, selvpleie og luksus i hverdagen! Visste du at Rosenkvarts kalles kjærlighetssteinen? Fargen på steinen symboliserer nemlig kjærlighet og varme!

7 tips til et deilig hjemmespa

7 tips til et deilig hjemmespa

Er du en av de som har fått gaver som body scrub, ansiktsmasker, digge hudkremer, ullsokker og ny pysj under juletreet i år? Altså produkter som passer perfekt til et hjemmespa? Da bør du lese videre! I dette innlegget skal vi nemlig dele våre beste tips for et deilig hjemmespa med dere.

Hårfjerning med IPL-laser for menn

Hårfjerning med IPL-laser for menn

Hårfjerning med IPL-laser gir veldig gode resultater og er en svært effektiv metode for hårfjerning for menn. Hvor mange er ikke lei av at nakkehårene vokser ut raskt og ødelegger hele frisyren? Eller ønsker å fjerne hår på brystkassa eller armhulene, men synes voksing er smertefullt? Gutta - invester i vår IPL-hårfjerner!

Gua Sha-stein VS Facial Roller

Gua Sha-stein VS Facial Roller

Ja takk, begge deler sier vi. Vårt Gua Sha-sett inneholder heldigvis både Gua Sha-stein og Facial Roller, men når skal du bruke de ulike verktøyene, og hvilken passer deg og din hud best? La oss vise deg! 

Behandling med LED-maske mot akne, rosacea og psoriasis

Behandling med LED-maske mot akne, rosacea og psoriasis

Hjemme hos Elisabeth bruker hele familien LED-masken fra Silkemyk for å behandle akne, kviser, uren hud, rosacea, lupusutslett og psoriasis. Og det beste av alt? Hele familien merker en forbedring i huden. Og det er ikke så rart - for det er klinisk bevist at infrarødt lys har en terapeutisk effekt på huden vår.

9 fordeler med Gua Sha

9 fordeler med Gua Sha

I dette innlegget deler vi hele 9 fordeler ved å bruke Gua Sha med deg. Visste du at du kan redusere både rynker, hevelser i ansiktet, cellulitter, akne, hudormer og rosacea med vår Gua Sha-stein og Facial Roller?

Vår LED-maske er Sophie Elises nye hudpleiefavoritt

Vår LED-maske er Sophie Elises nye hudpleiefavoritt

Synes du det er vanskelig å finne tid til å gå til skjønnhetsklinikker og hudsalonger for å pleie huden? For Sophie Elise er løsningen Silkemyk sin LED-maske som kan brukes hjemmefra – akkurat når det passer henne. Vil du også gjøre som Sophie Elise - behandle huden og spare tid samtidig? Da er LED-masken fra Silkemyk perfekt for deg! 

Myter og sannheter om hårfjerning med IPL-laser

Myter og sannheter om hårfjerning med IPL-laser

Har du lyst til å prøve hårfjerning med IPL-laser, men er usikker på grunn av ulike utsagn du har hørt? Det finnes mange myter rundt IPL-hårfjerning, men det meste bunner i uvitenhet og lite erfaring med metoden. I dette innlegget skal vi derfor ta for oss ulike myter og sannheter om hårfjerning med IPL-teknologi!