Hudpleieblogg

Her lærer du det du trenger å vite om hudpleie, hårfjerning og om våre produkter.

LED-masken: hva gjør de ulike lysbehandlingene?

LED-masken: hva gjør de ulike lysbehandlingene?

Du har kanskje hørt om LED-masker og lysterapi, men hvordan fungerer det egentlig og hva gjør de ulike lysbehandlingene for huden din? Vi tar deg gjennom alt du trenger å vite om LED-lysterapi i dette blogginnlegget!

Behandling med LED-maske mot akne, rosacea og psoriasis

Behandling med LED-maske mot akne, rosacea og psoriasis

Hjemme hos Elisabeth bruker hele familien LED-masken fra Silkemyk for å behandle akne, kviser, uren hud, rosacea, lupusutslett og psoriasis. Og det beste av alt? Hele familien merker en forbedring i huden. Og det er ikke så rart - for det er klinisk bevist at infrarødt lys har en terapeutisk effekt på huden vår.

Vår LED-maske er Sophie Elises nye hudpleiefavoritt

Vår LED-maske er Sophie Elises nye hudpleiefavoritt

Synes du det er vanskelig å finne tid til å gå til skjønnhetsklinikker og hudsalonger for å pleie huden? For Sophie Elise er løsningen Silkemyk sin LED-maske som kan brukes hjemmefra – akkurat når det passer henne. Vil du også gjøre som Sophie Elise - behandle huden og spare tid samtidig? Da er LED-masken fra Silkemyk perfekt for deg! 

Sliter du med rosacea, rødhet i ansiktet og sprengte blodkar?

Sliter du med rosacea, rødhet i ansiktet og sprengte blodkar?

Sliter du med rosacea, rødhet i ansiktet og sprengte blodkar? Takket være Silkemyk sin LED-maske til hjemmebruk slipper du å bruke mange timer og tusenlapper på behandling i salong. LED-lysterapi vil redusere betennelse og rødhet i huden din, i tillegg til å lette ubehag i huden og jevne ut hudtonen din.

Silkemyk sin LED-maske bruker lysterapi til å behandle hud i ansiktet

Ansiktsbehandling med LED-maske og lysterapi

Ønsker du å fjerne pigmentflekker, kviser og arr i ansiktet? Redusere sensitivitet, rødhet, rynker og linjer i huden? I dette innlegget kan du lese alt du trenger å vite om ansiktsbehandlinger med LED-maske og lysterapi.

Ung og frisk hud med LED-maske | SILKEMYK

Ung og frisk hud med LED-maske

Hold huden din ung og frisk hud med vårt heteste produkt: LED-maske! For de fleste av oss er nok LED-masker et relativt nytt konsept, men det har faktisk eksistert hos profesjonelle klinikker i 30 år allerede. Visste du at det var NASA som først forsket på lysterapi til behandling av hud?