Hudpleieblogg

Her lærer du det du trenger å vite om hudpleie, hårfjerning og om våre produkter.

LED-masken: hva gjør de ulike lysbehandlingene?

LED-masken: hva gjør de ulike lysbehandlingene?

Du har kanskje hørt om LED-masker og lysterapi, men hvordan fungerer det egentlig og hva gjør de ulike lysbehandlingene for huden din? Vi tar deg gjennom alt du trenger å vite om LED-lysterapi i dette blogginnlegget!

Gua Sha: den perfekte gave til morsdag og Valentine's Day

Gua Sha: den perfekte gave til morsdag og Valentine's Day

På jakt etter den perfekte gave til Valentine’s Day og morsdag? Vårt Gua Sha-sett i Rosenkvarts er en perfekt gave til de som har alt, men som fortjener litt mer egentid, selvpleie og luksus i hverdagen! Visste du at Rosenkvarts kalles kjærlighetssteinen? Fargen på steinen symboliserer nemlig kjærlighet og varme!

7 tips til et deilig hjemmespa

7 tips til et deilig hjemmespa

Er du en av de som har fått gaver som body scrub, ansiktsmasker, digge hudkremer, ullsokker og ny pysj under juletreet i år? Altså produkter som passer perfekt til et hjemmespa? Da bør du lese videre! I dette innlegget skal vi nemlig dele våre beste tips for et deilig hjemmespa med dere.

Gua Sha-stein VS Facial Roller

Gua Sha-stein VS Facial Roller

Ja takk, begge deler sier vi. Vårt Gua Sha-sett inneholder heldigvis både Gua Sha-stein og Facial Roller, men når skal du bruke de ulike verktøyene, og hvilken passer deg og din hud best? La oss vise deg! 

Behandling med LED-maske mot akne, rosacea og psoriasis

Behandling med LED-maske mot akne, rosacea og psoriasis

Hjemme hos Elisabeth bruker hele familien LED-masken fra Silkemyk for å behandle akne, kviser, uren hud, rosacea, lupusutslett og psoriasis. Og det beste av alt? Hele familien merker en forbedring i huden. Og det er ikke så rart - for det er klinisk bevist at infrarødt lys har en terapeutisk effekt på huden vår.

9 fordeler med Gua Sha

9 fordeler med Gua Sha

I dette innlegget deler vi hele 9 fordeler ved å bruke Gua Sha med deg. Visste du at du kan redusere både rynker, hevelser i ansiktet, cellulitter, akne, hudormer og rosacea med vår Gua Sha-stein og Facial Roller?

Vår LED-maske er Sophie Elises nye hudpleiefavoritt

Vår LED-maske er Sophie Elises nye hudpleiefavoritt

Synes du det er vanskelig å finne tid til å gå til skjønnhetsklinikker og hudsalonger for å pleie huden? For Sophie Elise er løsningen Silkemyk sin LED-maske som kan brukes hjemmefra – akkurat når det passer henne. Vil du også gjøre som Sophie Elise - behandle huden og spare tid samtidig? Da er LED-masken fra Silkemyk perfekt for deg! 

IPL-hårfjerning hjemmefra: 6 tips for et optimalt resultat

IPL-hårfjerning hjemmefra: 6 tips for et optimalt resultat

Med vår IPL-hårfjerner kommer du raskt til å merke at du har gjort en god investering! Du kommer til å spare både tid og penger på å bytte ut barberhøvelen med vår IPL-laser. Vi kan dessuten garantere at du ikke kommer til å savne sløve barberblad, inngrodde hår og nupper. Følg de 6 tipsene i dette innlegget for et optimalt hårfjerningsresultat!

Ansiktsmassasje med Gua Sha-stein og Facial Roller

Ansiktsmassasje med Gua Sha-stein og Facial Roller

Er du en av mange som elsker god ansiktsmassasje? Da bør du investere i Gua Sha-stein og Facial Roller til hudpleierutinen din. Å massere ansiktet har mange fordeler for huden din. Det løser opp anspente muskler, motvirker hodepine, gir glødende hud, stimulerer blodsirkulasjon, øker lymfedrenasje og forebygger rynker. Les mer om Gua Sha i dette innlegget.

Silkemyk sin LED-maske bruker lysterapi til å behandle hud i ansiktet

Ansiktsbehandling med LED-maske og lysterapi

Ønsker du å fjerne pigmentflekker, kviser og arr i ansiktet? Redusere sensitivitet, rødhet, rynker og linjer i huden? I dette innlegget kan du lese alt du trenger å vite om ansiktsbehandlinger med LED-maske og lysterapi.

Hvordan bruke Gua Sha | SILKEMYK

Hvordan bruke Gua Sha

Gua Sha er Tik Tok-trenden influensere og kjendiser elsker, men hva er det egentlig? Med jevne mellomrom herjer en ny skjønnhetstrend algoritmene på sosiale medier, og i det siste har Gua Sha-stein og faceroller blitt svært populært. Nå har vi endelig tatt inn vårt eget Gua Sha-sett til Norge til stor glede for mange.