Hudpleieblogg

Her lærer du det du trenger å vite om hudpleie, hårfjerning og om våre produkter.

Silkemyk og hårfri hud til sommeren

Bli klar for sommeren med IPL hårfjerner

Visste du at for å oppnå et optimalt og silkemykt resultat med vår IPL hårfjerner så bør du bruke laseren én gang i uka i opptil 12 uker? Det betyr at hvis du begynner NÅ, så er du klar for bikinisesongen allerede i juni. Hvor deilig hadde det ikke vært å innta sommeren uten et eneste uønsket hårstrå på kroppen?

Hårfjerning med IPL-laser for menn

Hårfjerning med IPL-laser for menn

Hårfjerning med IPL-laser gir veldig gode resultater og er en svært effektiv metode for hårfjerning for menn. Hvor mange er ikke lei av at nakkehårene vokser ut raskt og ødelegger hele frisyren? Eller ønsker å fjerne hår på brystkassa eller armhulene, men synes voksing er smertefullt? Gutta - invester i vår IPL-hårfjerner!

Myter og sannheter om hårfjerning med IPL-laser

Myter og sannheter om hårfjerning med IPL-laser

Har du lyst til å prøve hårfjerning med IPL-laser, men er usikker på grunn av ulike utsagn du har hørt? Det finnes mange myter rundt IPL-hårfjerning, men det meste bunner i uvitenhet og lite erfaring med metoden. I dette innlegget skal vi derfor ta for oss ulike myter og sannheter om hårfjerning med IPL-teknologi!

IPL-hårfjerning hjemmefra: 6 tips for et optimalt resultat

IPL-hårfjerning hjemmefra: 6 tips for et optimalt resultat

Med vår IPL-hårfjerner kommer du raskt til å merke at du har gjort en god investering! Du kommer til å spare både tid og penger på å bytte ut barberhøvelen med vår IPL-laser. Vi kan dessuten garantere at du ikke kommer til å savne sløve barberblad, inngrodde hår og nupper. Følg de 6 tipsene i dette innlegget for et optimalt hårfjerningsresultat!

Alt du trenger å vite om hårfjerning med IPL-laser | SILKEMYK

Alt du trenger å vite om hårfjerning med IPL-laser

Er du plaget med kviser, nupper i huden og inngrodde hår? Da vil en IPL hårfjerner være perfekt for deg! Tradisjonelle metoder for hårfjerning som barbering, voksing og napping er mye brukt, men gir kortvarige resultater som ofte fører til sår og tørr hud og inngrodde hår. Hårfjerning med IPL-laser er derimot en skånsom og langvarig metode for hårfjerning som gir svært gode resultater på uønsket hårvekst.

IPL hårfjerning med laser VS barbering | SILKEMYK

IPL hårfjerning med laser VS barbering

Er du lei av inngrodde hår, nupper og sår hud som følge av barbering? Og smertefulle opplevelser med voksing, epilering og threading for å fjerne uønsket hårvekst? Da bør du lese dette innlegget hvor vi viser deg at du faktisk sparer både tid og penger på å fjerne hår med IPL-laser fra Silkemyk.

Hvordan bruke en IPL hårfjerner | SILKEMYK

Hvordan bruke en IPL hårfjerner

I dag finnes det mange ulike IPL apparater på markedet, og de fleste gir et langvarig og bra resultat på uønsket hårvekst. Det er likevel en ting ikke alle IPL-lasere har, og det er en god bruksanvisning. I dette blogginnlegget skal vi gå i dybden på Silkemyk sin IPL hårfjerner og forklare hvordan du kan oppnå et godt, langvarig og silkemykt resultat hjemmefra.