Hudpleieblogg

Her lærer du det du trenger å vite om hudpleie, hårfjerning og om våre produkter.

Gua Sha: den perfekte gave til morsdag og Valentine's Day

Gua Sha: den perfekte gave til morsdag og Valentine's Day

På jakt etter den perfekte gave til Valentine’s Day og morsdag? Vårt Gua Sha-sett i Rosenkvarts er en perfekt gave til de som har alt, men som fortjener litt mer egentid, selvpleie og luksus i hverdagen! Visste du at Rosenkvarts kalles kjærlighetssteinen? Fargen på steinen symboliserer nemlig kjærlighet og varme!

7 tips til et deilig hjemmespa

7 tips til et deilig hjemmespa

Er du en av de som har fått gaver som body scrub, ansiktsmasker, digge hudkremer, ullsokker og ny pysj under juletreet i år? Altså produkter som passer perfekt til et hjemmespa? Da bør du lese videre! I dette innlegget skal vi nemlig dele våre beste tips for et deilig hjemmespa med dere.

Gua Sha-stein VS Facial Roller

Gua Sha-stein VS Facial Roller

Ja takk, begge deler sier vi. Vårt Gua Sha-sett inneholder heldigvis både Gua Sha-stein og Facial Roller, men når skal du bruke de ulike verktøyene, og hvilken passer deg og din hud best? La oss vise deg! 

9 fordeler med Gua Sha

9 fordeler med Gua Sha

I dette innlegget deler vi hele 9 fordeler ved å bruke Gua Sha med deg. Visste du at du kan redusere både rynker, hevelser i ansiktet, cellulitter, akne, hudormer og rosacea med vår Gua Sha-stein og Facial Roller?

Ansiktsmassasje med Gua Sha-stein og Facial Roller

Ansiktsmassasje med Gua Sha-stein og Facial Roller

Er du en av mange som elsker god ansiktsmassasje? Da bør du investere i Gua Sha-stein og Facial Roller til hudpleierutinen din. Å massere ansiktet har mange fordeler for huden din. Det løser opp anspente muskler, motvirker hodepine, gir glødende hud, stimulerer blodsirkulasjon, øker lymfedrenasje og forebygger rynker. Les mer om Gua Sha i dette innlegget.

Hvordan bruke Gua Sha | SILKEMYK

Hvordan bruke Gua Sha

Gua Sha er Tik Tok-trenden influensere og kjendiser elsker, men hva er det egentlig? Med jevne mellomrom herjer en ny skjønnhetstrend algoritmene på sosiale medier, og i det siste har Gua Sha-stein og faceroller blitt svært populært. Nå har vi endelig tatt inn vårt eget Gua Sha-sett til Norge til stor glede for mange.