Sliter du med rosacea, rødhet i ansiktet og sprengte blodkar?

Sliter du med rosacea, rødhet i ansiktet og sprengte blodkar?

-

Da er lysterapi med LED-maske fra Silkemyk en behandling som kan hjelpe deg! For de fleste av oss er nok LED-lysterapi et relativt nytt konsept, men det har faktisk eksistert hos profesjonelle salonger i 30 år allerede. LED-masken har endelig blitt tilpasset hjemmebruk til mange sin store glede, og vi har selvfølgelig produktet hos oss. 

Hva er Rosacea?

Rosacea er en kronisk betennelse som gir rødhet i ansiktet og ofte sprengte blodkar. Rosacea kan dukke opp på utallige måter, blant annet som rødming, irritasjon i øynene, synlige blodkar og rødhet i huden, hevelse i ansikt, sensitiv hud, tørr hud, røde flekker i huden, kviseutbrudd, og noen ganger alt dette på en gang.

Mange som sliter med rosacea får også kviselignende utslett i det betente området. Huden på øyelokkene er ofte rød og irritert, mens området rundt øyne og munn sjelden er angrepet. Kvinner rammes oftere enn menn, og som oftest oppstår tilstanden i 30-50-årsalderen. Rosacea kan behandles ved blant annet lysterapi, men må i alvorlige tilfeller behandles med medisin i tillegg. For mildere varianter av rosacea er vår LED-maske et godt alternativ til behandling.

Behandling for Rosacea hjemmefra med lysterapi

Fordi tegn og symptomer på rosacea varierer fra person til person, kan behandlingen også variere. Det som er fint med lysterapi nå, er at du slipper å gå til hudklinikk hver gang du ønsker å ta en behandling. Vår LED-maske er tilpasset hjemmebruk, og er derfor mer skånsomme enn de som brukes ved hudsalonger. Dette gjør maskene trygge i bruk - selv på egenhånd. Vi i Silkemyk har sørget for at spekteret av lysbølger som brukes er 100% fri for UV-lys og blålys, slik at masken er helt trygg å bruke.

Masken skader verken hud eller øyne, og er selvfølgelig både CE-merket, klinisk testet og FDA-godkjent! Masken kommer med beskyttelse til øynene slik at LED-lyset ikke vil skade øynene under behandling. Takket være LED-masker til hjemmebruk slipper du å bruke mange timer og tusenlapper på behandling i salong. LED-masken vil redusere betennelse og rødhet i huden din, i tillegg til å lette ubehag i huden og jevne ut hudtonen din.

LED-maske fra Silkemyk på rødt fargeprogram

Hvordan kan vår LED-maske hjelpe mot Rosacea?

Silkemyk sin LED-maske fungerer ved at den gir fra seg ulike bølgelengder av lys som lurer huden til å tro at den er skadet. Dermed settes en naturlig reparasjonsprosess i gang i hudcellene våre. Det stimulerer produksjonen av kollagen i huden vår, og det er nettopp kollagen som holder huden vår ung, stram og rynkefri. 

Masken stimulerer også hudcellene våre slik at de får mer energi. Denne energien bruker cellene på å ta opp mer næringsstoffer og kvitte seg med avfallsstoffer. Lysterapi helbreder huden din innenfra og ut helt smertefritt, og det vil styrke hudens barriere. 

LED-masken behandler huden gjennom å øke blodtilstrømning og sirkulasjon i skadet vev, og dermed redusere betennelse i huden. Masken vil også hjelpe hudceller og vev med å regenerere seg selv og heles raskere. LED-masken, spesielt på det røde lysprogrammet, er en effektiv behandling som vil berolige huden og redusere effekten av rosacea.

Behandle Rosacea ved å endre livsstil

I tillegg til behandling med LED-lysterapi bør du gjøre andre tiltak for å bli kvitt rosacea. Det varierer fra person til person hva som trigger rosacea, men her er noen tips til hva du bør og ikke bør gjøre hvis du er plaget med rødhet i huden, kviseutbrudd og sprengte blodkar. Husk også at å kun bruke hudkremer som virker i overflaten kan føre til irritasjon og forverre tilstanden.

  • unngå kraftig sollys
  • unngå krydret mat
  • unngå alkohol
  • Unngå veldig varm mat og drikke
  • Unngå veldig varmt vær, varme bad etc
  • Unngå tunge øvelser
  • Det hjelper huden å være godt hydrert, så drikk mye vann! 

Tips! Mange synes faktisk det hjelper å føre dagbok over daglige aktiviteter og matvarer for å finne sine største rosacea-triggere. På den måten kan du fjerne dine triggere fra hverdagen, og i kombinasjonen med lysbehandling fra LED-masken vil du forhåpentligvis merke stor forskjell på huden din. Lykke til med behandlingen!

@silkemyk.no

Abonner på
vårt nyhetsbrev

Motta spennende nyheter og rabattkoder

Ved å registrere deg via e-post, samtykker du uttrykkelig i å motta markedsføringskommunikasjon fra Silkemyk. Se personvernregler og vilkår for bruk for detaljer.