5 grunner til å inkludere Gua Sha i din skjønnhetsrutine

5 grunner til å inkludere Gua Sha i din skjønnhetsrutine

5 grunner til å inkludere Gua Sha i din skjønnhetsrutine

Gua Sha Silkemyk.no

Gua Sha er en eldgammel massasjeteknikk som har blitt brukt innen kinesisk medisin i over 2000 år. Denne avslappende skjønnhetsbehandlingen kan utgjøre en betydelig forskjell for huden din ved å løse opp muskulatur, drenere lymfevæske, øke blodsirkulasjonen og virke oppstrammende på ansiktshuden. Med alle sine fordeler er det ikke rart at Gua Sha har blitt en populær del av hudpleierutinene til mange kvinner. Her er fem gode grunner til hvorfor du bør inkludere Gua Sha i din skjønnhetsrutine.

1. Økt mikrosirkulasjon for en strålende hud

Gua Sha-massasje bidrar til å øke mikrosirkulasjonen i huden, og dette har en positiv innvirkning på hudens helse. Når blodstrømmen øker, transporteres næring og oksygen til hudcellene, noe som gir umiddelbar glød og vitalitet til huden. Samtidig hjelper denne økte blodstrømmen med å fjerne avfallsstoffer fra huden. Ifølge en undersøkelse gjort av Vogue, kan bruk av Gua Sha i ett til to minutter hver dag øke mikrosirkulasjonen med opp til 400%! Dette betyr at du kan oppnå en vakrere og mer strålende hud ved å inkludere Gua Sha i din daglige skjønnhetsrutine1.

2. Oppstramming og reduksjon av hudproblemer

Gua Sha og Facial roller er effektive verktøy for å oppnå en fastere og mer elastisk hud. Massasje med Gua Sha reduserer synligheten av store porer og mørke ringer under øynene. Ved å bruke Gua Sha regelmessig, kan du også øke produksjonen av kollagen og elastin i huden, noe som bidrar til å stramme opp huden. Det er verdt å merke seg at Gua Sha kan brukes på hele kroppen, med spesielt fokus på områder som oppleves som spente, knudrete, slappe eller preget av cellulitter2.

3. Forbedret lymfedrenasje og reduksjon av hevelser

Lymfesystemet spiller en viktig rolle i kroppens helse ved å transportere lymfe, en væske som inneholder hvite blodceller som bekjemper infeksjoner. En velfungerende lymfedrenasje er derfor avgjørende for helsen vår. Gua Sha-massasje kan bidra positivt til dette ved å stimulere lymfesystemet. Dersom du har tendens til å få hevelser i ansiktet, kan du dra nytte av ekstra fokus på lymfedrenasje under Gua Sha-massasje. Ved å bevege verktøyet utover mot lymfeknutene, spesielt de som befinner seg i halsen og ved ørene, kan du bidra til å redusere hevelser og oppnå en mer avslappet og revitalisert hud3.

4. Reduksjon av rynker og linjer

Gua Sha-massasje har evnen til å løse opp spenninger i ansiktsmusklene, noe som kan bidra til å redusere synlige rynker og fine linjer. Ved å gi hudcellene mer næring og stimulere nervesystemet, hjelper Gua Sha-massasje musklene i ansiktet med å slappe av. Avslappede muskler bidrar til å motvirke dannelse av rynker og fine linjer, og kan dermed gi en mer ungdommelig og jevn hudtone4.

5. Behandling og forebygging av akne

Gua Sha-massasje kan også være en nyttig metode for behandling og forebygging av akne. Ved å massere området rundt akneutbrudd, økes blodsirkulasjonen i huden. Dette kan ha en positiv effekt på områder med akne ved at hudormer og kviser lettere blir eliminert. Porene blir mindre synlige, og urenheter i huden som akne og kviser reduseres. Med jevnlig bruk kan Gua Sha bidra til en renere og klarere hud5.

Gua Sha er mer enn bare en trend, det er en tidstestet teknikk som kan forbedre huden din på en rekke måter. Ved å øke mikrosirkulasjonen, oppstramme huden, forbedre lymfedrenasje, redusere rynker og linjer, samt behandle og forebygge akne, kan Gua Sha bidra til en mer strålende, fastere og ungdommelig hud. Ved å inkludere Gua Sha i din skjønnhetsrutine kan du nyte de mange fordelene av denne eldgamle massasjeteknikken. Gi det en sjanse i dag og oppdag selv hva Gua Sha kan gjøre for deg.

 

 

Les mer om Gua Sha på SilkeMyk.no

Fotnoter:

  1. Øk mikrosirkulasjonen med Gua Sha - SilkeMyk.no 
  2. Gua Sha-massasje for en fastere hud - SilkeMyk.no 
  3. Oppdag fordelene med Gua Sha-massasje - SilkeMyk.no 
  4. Poser under øynene? Oppdag fordelene med Gua Sha - SilkeMyk.no 
  5. Gua Sha for nybegynnere - SilkeMyk.no 

gua sha silkemyk

Tilbake til bloggen